Montering af vinduer og døre til privat og erhverv

Montering af vinduer og døre er et af de områder, hvor vi hos Knud Iwers har stor ekspertise. Vi håndterer store såvel som små opgaver for private, erhverv og kommunale instanser i Vojens, Rødekro, Haderslev og resten af Sønderjylland.

​Renovering af gamle døre og vinduer

​Gamle vinduer og døre som skal bibeholdes ved lov, er det af de områder, hvor vi er eksperter i at stå for renoveringen. Vi har gennem flere år arbejdet med montering af vinduer og døre på ældre bygninger for at beholde den originale stil.

​​

Om det er træ, plast eller et helt andet materiale, kan vi stå til rådighed. Gennem tiden har vi sørget for, at mange kunder har fået en solid løsning på eksempelvis montering af vinduer og døre, som de har kunnet være tilfredse med i mange år frem.

Vi har desværre ingen før/efter-billeder, da vi ikke ønsker, at offentliggøre vores kunders private billeder. Men du er altid velkommen til at kontakte os omkring dine ønsker - vi står altid til rådighed.

​Øger bygningens værdi med montering af vinduer

​Vi er også behjælpelige med montering af vinduer og døre. Det betyder også en lavere varmeregning, fordi bygningen bliver bedre isoleret. Montering af dør eller vindue øger ejendommens værdi samt skaber bedre indeklima.

Kontakt os allerede i dag, hvis du går med tanker om montering af vinduer og døre, eller hvis de eksisterende skal renoveres. Vi kan træffes på telefon 74 57 59 83eller e-mail til knud@iwers.dk.

Få et uforpligtende tilbud

udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

Knud Iwers

Sønderballehoved 36

6100 Haderslev

Kontaktoplysninger​

​Telefon: 74 57 59 83

E-mail: knud@iwers.dk

CVR: 78135417

​Find os på