Renovering af hus og tilbygning i høj kvalitet

Trænger du til en renovering af hus i form af et nyt værelse, en ny udestue eller en garage? Eller skal den eksisterende bolig bygges om?

Knud Iwers har ekspertise inden for renovering af hus og tilbygning for private og erhverv i Haderslev, Vojens og området omkring Rødekro og Aabenraa.

Få den ombygning eller renovering af hus du drømmer om

​Lad os realisere dine ideer. Med vores kreative tankegang kan vi gøre dit drømmeprojekt til virkelighed. Vi har desværre ingen før/efter-billeder, da vi ikke ønsker, at offentliggøre vores kunders private billeder. Men du er altid velkommen til at kontakte os omkring dine ønsker - vi står altid til rådighed.

Skal køkkenet ombygges, eller skal der tilføjes et værelse i stuen? Hos Knud Iwers lytter vi til dine ønsker omkring renovering af huset og tilføjer vores ekspertise inden for feltet. På den måde får du en ombygning eller tilbygning, der lever op til dine krav og ønsker.

​​

Vi er medlem af Byg Garanti

​Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket giver dig en sikkerhed for det arbejde, vi udfører. Skulle der mod forventning være fejl og mangler i arbejdet, kommer vi naturligvis og udbedrer dette, så resultatet af din renovering af hus bliver, som du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud, når du skal bygge om

​Det er altid muligt at få uforpligtende besøg af vores tømrermester og få en god snak omkring din renovering af hus. ​Kontakt os på telefon 74 57 59 83 eller skriv en e-mail til knud@iwers.dk​ for at høre mere om ombygning og renovering af hus.

Få et uforpligtende tilbud

udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

Knud Iwers

Sønderballehoved 36

6100 Haderslev

Kontaktoplysninger​

​Telefon: 74 57 59 83

E-mail: knud@iwers.dk

CVR: 78135417

​Find os på