Vi står gerne for både tagrenovering og lægning af nyt tag

Taget bliver mærket af vind og vejr. Derfor er det vigtigt med en professionel tagrenovering, som holder i mange år frem.

Hos Knud Iwers anbefaler vi, at dit tag bliver tilset med jævne mellemrum, så du sikrer dig, at eventuelle små tagskader ikke udvikler sig til større problemer.

​Vi udfører nyt tag og andet tagarbejde

​Vi anbefaler, at du får en fagmand med mange års erfaring til at håndtere tagarbejdet, så du opnår det bedst mulige resultat. Når du får tagrenovering eller nyt tag udført hos os, vil mester altid selv være med ude og besigtige opgaven og komme med tilbuddet, så du får et prisoverslag du kan tage med i dine overvejelser.

Vi har desværre ingen før/efter-billeder, da vi ikke ønsker, at offentliggøre vores kunders private billeder. Men du er altid velkommen til at kontakte os omkring dine ønsker - vi står altid til rådighed.

​Knud Iwers håndterer alt fra betontagsten til eternit- og ståltag i Haderslev, Vojens, Rødekro, Aabenraa og omegn. Om det er renovering af hele tagkonstruktioner, kviste, tagværk eller et helt nyt tag, kan vi være behjælpelige med tagrenovering.

​Vi hjælper med personlig rådgivning

​Vi vil altid komme med en saglig vurdering på din opgavetype, og er der specielle behov på netop dit tag, bliver du taget med på råd fra starten af. På den måde ved du altid, hvad der sker med dit tag, mens tagrenoveringen står på. Hos er du altid sikret en flot og holdbart tagrenovering eller nyt tag, så dit tag er fremtidsikret.

Få et godt tilbud på tagrenovering

​Vi er altid klar til at håndtere din tagrenovering, og når du skal have nyt tag. Kontakt os på telefon 74 57 59 83 eller skrive en e-mail til knud@iwers.dk. Du kan også udfylde formularen her, så svarer vi hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

Knud Iwers

Sønderballehoved 36

6100 Haderslev

Kontaktoplysninger​

​Telefon: 74 57 59 83

E-mail: knud@iwers.dk

CVR: 78135417

​Find os på